Bakkersvak 2017

Dinsdag 07 maart 2017

Bakkersvak 2017

Tijdens Bakkersvak Rosmalen op 5 en 6 maart hebben we drie topwafels gepresenteerd. De deegbollen van Van der Pol werden live gebakken door Mark van Wijk. Veel bakkers kwamen af op de heerlijke geur en werden verrast door de versbeleving en mogelijkheden van het product. Versgebakken wafels in de smaken suiker (naturel), aardbei en kaneel werden beide dagen geproefd door de bezoekers en ze vielen werkelijk bij iedereen in de smaak.

Ook kunnen we concluderen dat veel bakkers al in het bezit zijn van een wafelijzer. Dus wacht niet langer en start met bakken in de winkel want met de deegbollen van Van der Pol kun je heel eenvoudig de lekkerste wafels bakken. De deegbollen voor Luikse Wafels blijven mooi van structuur en worden niet nat. Op deze website vind je alle productinformatie en ook een uitgebreid bakadvies voor de wafels. 

Een paar feiten na de beurs:

- De smaak kaneel werd als lekkerste onderscheidende wafel gekozen.
- De smaak suiker/naturel scoorde ook zeer hoog door de goede balans in zoetheid en bite.
- De smaak aardbei werd als verfrissend ervaren en lijkt ideaal met vers fruit in het voorjaar.
- De baktijd van 3 min 20 sec maakt het perfect mogelijk de wafel te bakken na bestelling.
- De verdienpotentie en marge van dit product sprak elke ondernemer aan.
- 100% roomboter maakt het verschil in smaak, geur en kwaliteit.

Op de productpagina is alle informatie van onze wafelbollen eenvoudig terug te vinden.
U vindt hier ook de bestelinformatie van verschillende grossiers. 

Mocht u meer informatie wensen over het totale concept en de mogelijkheden van dit product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl