Patisserie Bemong

Maandag 08 oktober 2018

Patisserie Bemong

Patisserie Bemong kiest voor Van der Pol “kwaliteit en efficiëntie maken het verschil”

Patisserie Bemong kende de afgelopen jaren een forse groei. Bart en Mieke Bemong bevoorraden drie verkooppunten vanuit hun nieuwe productiefaciliteit in Dilsen-Stokkem. Die schaalvergroting koppelen ze aan een grotere efficiëntie. Het is een verhaal waarbinnen ook de gerezen bladerdegen van Van der Pol een prominente rol vertolken. “Ze betekenen een enorme tijdswinst, waardoor we ons kunnen toespitsen op de activiteiten waarmee we echt het verschil maken.”

2016 vormde een kanteljaar voor Patisserie Bemong. Bart en Mieke, zaakvoerders van de tweede generatie, rustten een nagelnieuw atelier uit met een modern machinepark. Ze implementeerden er een doorgedreven digitalisering en automatisatie. “We hebben de productievolumes fors opgetrokken”, legt Mieke uit. “Het vervaardigen van gerezen bladerdeeg nam bijgevolg almaar meer tijd in beslag. Bovendien ligt het niet voor de hand om met verschillende personeelsleden exact hetzelfde bladerdeeg te maken. En laat een constante kwaliteit nu net één van onze stokpaardjes zijn.”

Klik hier om het gehele artikel uit de Brood en Banket te lezen. 

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl