Bakkerij Jeroen en Saskia

Donderdag 02 mei 2019

Bakkerij Jeroen en Saskia

Bakkerij Jeroen & Saskia “Van der Pol bladerdeeg is voor ons een zekerheid”.

Bakkerij Jeroen & Saskia is al tien jaar een gevestigde waarde in het West-Vlaamse Roeselare. De zaakvoerders zetten het voorbije decennium verschillende stappen in de richting van een efficiënter productieproces. De bladerdegen van Van der Pol vormen daarbij een cruciale
schakel. “We produceren met twee personen vrij grote volumes. Het bladerdeeg van Van der Pol bespaart ons tijd en verzekert ons van kwaliteit.”

Jeroen en Saskia volgden beiden een opleiding aan Ter Groene Poorte. Eenmaal afgestudeerd ging Jeroen aan de slag in een bakkerij in Oostkamp, nabij Brugge. “Mijn toenmalige zaakvoerder werkte tot zijn grote tevredenheid met de bladerdegen van Van der Pol. Toen we een eigen zaak startten, ben ik zijn voorbeeld gevolgd.”

Klik hier om het gehele artikel uit de Brood en Banket te lezen.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl