Sintersloep

Sintersloep

Ingrediënten
5 kg Bladerdeeg Extra Tolerant 03013
400 g inst. cream original
1.000 g water
70 g Sheridan
200 g geslagen room

Bereiding
Bladerdeeg uitrollen tot een 1,75 a 2 mm uitgerolde plak. Even opslaan om onnodige krimp te voorkomen. Hierna het deeg prikken, met een ronde gladde of gekartelde steker +/- 10 cm Ø plakjes uitsteken. Deze vochtig maken en even in de grove suiker duwen. Hierna de plakjes om gehalveerde metalen buizen leggen. Hierdoor ontstaat er een soort schelpje die aan beide kanten open is. Laat de sloepjes een uurtje rusten.

Oventemperatuur: 210°C
Baktijd: ca. 25 minuten

Als ze afgekoeld zijn aan de binnenkant insmeren met Chocuise souplesse in smaak naar keuze. Hierna is het sloepje een perfecte basis voor de Sheridans room.

Bereiding sheridans room
Het geheel mengen en vervolgens 3 minuten opkloppen in de hoogste versnelling. Elke sloep op­spuiten met ca. 45 g gele room. Decoreren naar keuze.

Tip
Ook lekker om af te werken met fruit en abrikozen bavaroise! 

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl