Koffiebroodje

Koffiebroodje

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg Freeze Tolerant 3085

Vulling
49% amandelspijs
49% gele room
2% citroenrasp
Gewelde rozijnen
De vulling samenmengen tot een gladde massa.

Bereiding
Rol het deeg uit op een dikte van 2,1 a 2,25 mm 45 a 50 cm breed. Verdeel de vulling over de uitgerolde plak door eerst het spijsmengsel aan te brengen en hierna de rozijnen erover te verdelen. Rol het deeg losjes op en snijd stukken van ongeveer 3 cm breed (gewicht 100 g). Verdeel het op een bakplaat, 60 min laten rijzen. Bakken met stoom op 220°C voor ongeveer 18 min. Na het bakken afmoezen/afdekgelei en hierna versieren met fondant of geheel in smeren met warme dunne fondant voor een spiegeleffect.

Variatietip
I.p.v. rozijnen muesli mix en eventueel met Paasdagen gele fondant en met Koningsdag Oranje fondant gebruiken.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl