Bakker's Strooigoed

Bakker's Strooigoed

Benodigdheden
DPW Croissantdeeg 03085 of 03020
Zoet: Kandijsuiker (15% van het deeggewicht)
Hartig: Oude kaas, Kruidenmix Bruschetta of Knoflook-ui

Bereiding
Het croissantdeeg uitrollen tot 10 mm. Vulling verdelen en het deeg een halve Franse toer geven. Uitrollen tot 5 mm in kleine stapjes. Even op laten stijven in de diepvries. Repen snijden van 5 mm breed, kwartslag draaien en herhalen voor blokjes van 5 x 5 mm. Losjes verdelen over de bakplaat. Licht rijzen 20 minuten. Afbakken met weinig stoom op ca. 190 °C, 20 tot 25 minuten. Eventueel nadrogen in een droogkast of flauwe oven. Inpakken is belangrijk voor het behouden van de kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor het verpakken in cellofaan zakjes van 200 gr met leuke afwerking in thema.

Tip
Eenvoudig te wisselen in smaak tussen zoet en hartig. Probeer verschillende kruidenmixen voor variërende smaken. Dit product is een prima aanvulling op het strooigoed met een heel eigen karakter. Lekker voor tussendoor en tijdens een borrel.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl