Pizza Croissantdeeg

Pizza Croissantdeeg

Benodigdheden
DPW Croissantdeeg 03085 of 03020
Pizzasaus, Mozzarella, Oude kaas, Cherrytomaten,
Groene/Zwarte olijven, Pesto en Italiaanse kruiden

Bereiding
Deeg uitrollen tot 1,75 mm. Leg een plak deeg passend op de bakplaat. Eén maal prikken. Verdeel de pizzasaus, mozzarella en oude kaas over het deeg en werk het af met de tomaatjes, olijven, wat pesto en Italiaanse kruiden. Laat de pizza lichtjes rijzen circa 20 min. Afbakken met weinig stoom circa 180 °C, 30 tot 35 minuten.

Variatietip
Natuurlijk zijn er tal van variaties mogelijk. Verschillende toppings kunnen gebruikt worden. Een aantal verrassend lekkere combinaties zijn:
- Ham / Bacon / Champignon
- Aubergine / Paprika / Zwarte olijven / Parmezaanse kaas
- Rode ui / Blauwschimmelkaas / Bacon / Tijm
- Spinazie / Mozzarella / Pijnboompitten / Knoflook

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl