Winterse Tompoezen

Winterse Tompoezen

Benodigdheden
DPW Bladerdeeg 03013
Bavaroise naar keuze, verschillende kleuren
Suiker, Fondant, Chocolade decoratie

Bereiding
Het deeg in kleine stapjes uitrollen tot 1,5 mm. Draai het deeg tijdens het uitrollen een aantal keer. Het deeg prikken. Steek daarna de gewenste vormen uit, variërend in formaat. Maak de plakjes licht vochtig en druk ze in de suiker. Op de bakplaat leggen en 30 minuten laten rusten. Afbakken in de oven op ca. 200°C, 20 minuten. Na afkoelen de ‘Winterse Tompoezen’ opbouwen met de bavaroise (zie afbeeldingen) en decoreren naar wens.

Variatietip
Ook voor andere gelegenheden in het jaar kan met dit product een eindeloze variatie worden bereikt. Denk aan harten voor Valentijn of Moederdag, kleinere varianten met snoepjes of decoratie in thema voor kinderfeesten.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl