Kerstkrans voor bij de soep

Kerstkrans voor bij de soep

Benodigdheden
DPW Croissantdeeg 03085
Oude geraspte kaas
Droge kruidenmix bruschetta
Zwarte olijven

Bereiding
Het deeg uitrollen tot 10 mm. Verdeel de kaas en kruidenmix over het deeg. Geef het deeg een halve Franse toer en draai het een kwartslag. Opnieuw uitrollen tot 10 mm. Tussentijds de vulling op de boven- en onderzijde van het deeg verdelen. Laat het deeg even opstijven in de diepvries. Snijd strakke stengels van 8 mm breed, twist de stengels en laat ze even ontspannen. Vorm de stengels om een bakring en sluit de uiteinden goed door middel van stevig aandrukken met een halve zwarte olijf. Laat de producten ca. 20 minuten rijzen. Afbakken met weinig stoom, 200 °C en circa 15 minuten.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl