PlaatDough

PlaatDough

Voor dit recept hebben de creatieve teams van Royal Steensma en Van der Pol de handen ineengeslagen.

Recept kanodeeg
750 g Damco kompleet kanopoeder
525 g Boter/margarine
300 g W-bloem
40 g Ei

Werkwijze kanodeeg
Boter/margarine met de eieren soepel draaien, vervolgens de bloem met de Damco kompleet kanopoeder erdoor mengen. Zodra het deeg gevormd is de machine stopzetten. Vervolgens het deeg uitrollen op 4 mm en bak af.

Oventemperatuur: 190°C
Baktijd: ca. 18-20 minuten

Recept muffin/cupcakemix
3.000 g Damco muffin/cupcakemix
1.100 g Olie (Soja - , zonnebloem - of arachideolie)
880 g Heel ei
540 g Water
Cookie Dough chunks

Werkwijze muffin/cupcakemix
Maak de boter zalvig. Voeg vervolgens de Damco muffin/cupcakemix met het ei en het water toe en meng de massa gedurende 2 minuten met de vlinder in de tweede versnelling. Verdeel 1.000 g van het beslag uit over de plaat. Spuit vervolgens de Frucaps caramelvulling met een spuitzak over het beslag en daarna de andere helft van de Damco muffin/cupcakemix (1.500 g). Verdeel als laatste die rauwe Cookie dough chuncks over het beslag en bak af.

Oventemperatuur conv: 170°C
Baktijd: ca. 35 minuten

Afwerking: Werk de plaatcake eventueel af met een coating van Chocuise souplesse en snijd de cake strak met een warm mes.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl