IJscoDough

IJscoDough

Voor dit recept hebben de creatieve teams van Royal Steensma en Van der Pol de handen ineen geslagen. 

Recept Muffin/cupcakemix
2.000 g Damco muffin/cupcakemix
730 g Olie (Soja - , zonnebloem - of arachideolie)
590 g Heel ei
360 g Water
900 g Cookie Dough Chunks

Werkwijze Muffin/cupcakemix
Meng de Damco muffin/cupcakemix met olie. Voeg vervolgens het water en het ei toe en meng het geheel gedurende 2 minuten met de vlinder in de tweede versnelling.

Bereiding
Vul de bodem van de ijsbeker met rauwe Cookie Dough chunks (cs. 4 stuks). Vul vervolgens de beker voor 2/3 deel met muffinbeslag.
Oventemperatuur: 180°C
Baktijd: ca. 22 minuten 
Uitkomst: ca. 60 stuks

Recept pomokrem
1.500 g Crème roomboter
750 g Damco pomokrem
550 g Chocuise souplesse

Werkwijze pomokrem
Klop de zachte roomboter met een graadgarde zeer luchtig in de planeetmenger. Roer als laatste de Pomokrem en de gesmolten Chocuise souplesse naar keuze er doorheen. Spuit met een spuitzak met een grote kartel de crème op de muffin als bij een softijsje.

Variatietip
Bereid de crème in verschillende kleuren en smaken en maak een feestelijk assortiment voor kinderen. Kinderen zijn dol op koekjesdeeg, muffins, vrolijke vormen en kleuren.

 

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl