ChunkieCup

ChunkieCup

Voor dit recept hebben de creatieve teams van Royal Steensma en Van der Pol de handen ineengeslagen.

Recept muffin/cupcakemix
2.000 g Damco muffin/cupcakemix
730 g Olie (Soja-, zonnebloem- of arachideolie)
590 g Heel ei
360 g Water
2.000 g Cookie Dough Chunks

Werkwijze muffin/cupcake
Meng de Damco muffin/cupcakemix met olie. Voeg vervolgens het water en het ei toe en meng het geheel gedurende 2 minuten met de vlinder in de tweede versnelling. Plaats voordat het beslag over de muffintrays wordt gevuld, eerst wat rauwe Cookie Dough chuncks onderin. Hierna kunt u het beslag over de trays verdelen (ca. 60 gram in standaard muffinvorm).

Oventemperatuur: 195°C
Baktijd: ca. 25 minuten

Afwerking
Laat de muffins na het bakken afkoelen. Hierna kunnen ze afgewerkt worden met Chocuise souplesse naar keuze. Strooi er nog wat rauwe Cookie Dough chunks over.

Uitkomst: 60 stuks

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl