Britse gehakt Pie

Britse gehakt Pie

Ingrediënten
DPW fonceerdeeg
500 g gekruid gehakt
2 sjalotten
100 g zeekraal
2 stengels bleekselderij
1 ei

DPW fonceerdeeg
Laat het deeg ontdooien. Rol het deeg uit op de uitroltafel tot 2 mm dikte. Bekleed een 5 cm hoge ovenschaal met het fonceerdeeg en snijd eventueel bij, zodat er een mooie rand ontstaat. Snijd strakke dunne stroken voor een mooi kapje boven op de pie.

Vulling
Snijd de sjalotten, de zeekraal en de bleekselderij fijn. Meng de fijngesneden groenten door het gehakt. Kneed het ei door het mengsel en breng op smaak met peper en zout. Maak ballen van 120 gram en verdeel het gehakt over de vormen. Dek het gehakt af met een rooster van fonceerdeeg en bak het geheel 30 minuten af op 210°C.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl