Quiche met garnalen

Quiche met garnalen

van Tripel karmeliet-Prei
en Zeeuwse garnalen

Ingrediënten
DPW fonceerdeeg
1 prei (enkel het witte deel)
150 g verse Zeeuwse garnalen
3 eieren
2 eidooiers
25 cl verse room
15 cl Tripel Karmeliet of een ander blond bier
50 g pittige Belgische abdijkaas
1 takje tijm
peper en zout

Bereiding
Laat het deeg ontdooien. Rol het deeg uit op de uitroltafel tot 2 mm dikte. Bekleed de bakvorm met het fonceerdeeg en snijd eventueel bij, zodat er een mooie rand ontstaat.

Vulling
Was de prei goed en snijd fijn. Maak een appareil op basis van de eieren, de eidooiers, de room en het bier. Snijd hier de tijmblaadjes door. Verdeel de prei over de bakvormen. Strooi hier vervolgens de Zeeuwse garnalen over en als laatste de appareil. Maak het geheel af met geraspte Belgische abdijkaas. Bak het geheel af in de oven.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl