Toad in the hole

Toad in the hole

met Scharrelvarkensworst
en ambachtelijke ketchup

Ingrediënten
DPW fonceerdeeg
1 grote of 2 kleinere gekruide worsten
4 eieren
3 eidooiers
5 dl verse room
2 dl ambachtelijke ketchup
5 cl bakvet van de worst
1 stengel bleekselderij
100 g kleine tomaten
paar takjes tijm of rozemarijn

Bereiding
Laat het deeg ontdooien. Rol het deeg uit op de uitroltafel tot 2 mm dikte. Bekleed een 5 cm hoge ovenschaal met het fonceerdeeg en snijd eventueel bij, zodat er een mooie rand ontstaat.

Vulling
Meng het ei, de room, de ketchup en het bakvet voor het beslag en zet het opzij.
Leg 2 ambachtelijke worsten in de ovale ovenschaal, zodat ze ruim boven de schaal uitsteken.
Verdeel fijngesneden bleekselderij en 100 gram kleine tomaatjes, eventueel gehalveerd, over de schaal.

Giet hier een scheutje ketchup over en daarna het beslag, maar zo dat de worsten nog goed zichtbaar zijn en als het ware omhoog staan in de taart. Maak het geheel af met een paar
takjes rozemarijn of tijm. Bak het geheel 25 minuten af op 220°C.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl