Tompouce Aardbeientaartje

Tompouce Aardbeientaartje

Ingrediënten
DPW Bladerdeeg extra tolerant 3013
2550 g aardbeien
102 g suiker
150 g aardbei puree
54 g citroen puree
382 g geldessert/opgeloste gelatine

Bereiding 
Rol het bladerdeeg uit tot 2,5 mm. Tussen platen (onder druk) bakken tot bijna gaar. Daarna bovenste plaat verwijderen en gaar bakken/nadrogen. Doorsnede 14 cm. 

Bosaardbeien compote
Suiker en puree aan de kook brengen. Geldessert mengen. Aardbeien toevoegen. Afkoelen in vriezer in een ring op een laagje biscuit. 

Gekarameliseerd bladerdeeg (bovenkant)
Bladerdeeg vochtig maken. Bestrooien met rietsuiker en afbranden. 

Chocolade decoratie
Chocolade verwarmen tot 45°C, terugkoelen tot 29°C. Gladstrijken tot 2 mm en snijden naar wens.

Tips
- Gebruik vanille mousse voor de afwerking bovenop.
- Geschikt voor 4 personen. 

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl