Appelrondy

Appelrondy

Ingrediënten
Croissantdeeg DPW Freeze Tolerance 03085
Lola/Jonagold appels
Decoratie

Citroenspijs
1000 g amandelspijs
150 ml citroensap
5 g kaneel
1 vanillestokje

Bereiding
Rol het croissantdeeg uit op 3 mm dikte en snijd stroken van 30 bij 2,25 cm. Koel terug naar het vriespunt. Spuit op elke strook een streepje spijs. Gaar de appelstukjes even in de magnetron en leg ze op de stroken. Rol de stroken op en leg ze in een ring van 8 cm. Laat loskomen in een rijskast op 28°C, vochtigheid maximaal 70%. Geleer de broodjes na het bakken af met een neutrale gelei.

Citroenspijs
Los de vanille op in een klein beetje spijs. Maak daarna familie met de kaneel en het citroensap. Meng met de resterende spijs.

Bakadvies
15 minuten op 195°C.

Tip
Vervang de appel door mango en de citroenspijs voor passiespijs.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl