Najaarsbroodje

Najaarsbroodje

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg Freeze Tolerant 03085
Amandelspijs
Amarena kersen
Decoratie

Bereiding
Rol het deeg uit op 2 mm, 48 cm breed en snijd in de lengte banen van 12 cm. Maak de plak licht vochtig. Spuit zoals bij amandelbroodjes de vulling op het deeg en verdeel hierover de amarena kersen. Vouw nu de ene kant van het deeg over de vulling heen naar de andere kant en duw het uiteinde goed aan. Snijd broodjes van 9 cm lang. Laat ze licht aanvriezen. Haal de producten uit de vriezer en snijd ze 2 keer in. Vouw de middelste om naar de andere kant en druk even stevig aan. Verdeel ze over een bakplaat en laat ze 60 minuten rijzen. Na het bakken afmoezen en decoreren.

Bakadvies
18 minuten op 220°C. 

Tip
Gebruik sinaasappel stukjes in de spijs voor een frisse smaakvariant.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl