Kaneelwafel

Kaneelwafel

Ingrediënten
Kaneel Wafeldeegbollen 07576
Decoratie zoals fruit, kaneel, slagroom of poedersuiker.

Bakadvies
1. Bewaar de deegbollen op - 18°C.
2. Ontdooi de deegbollen 's nachts, in een gesloten doos, op 20°C voor tenminste 15 uur.
3. Bak de wafels 3 - 4 minuten op 165°C. Gebruik het ontdooide deeg de gehele dag van 08:00u tot 20:00u.
4. Serveer de wafels warm en decoreer naar wens. Bijvoorbeeld met ijs, slagroom of fruit. 
Klik hier voor meer informatie over het bakadvies.

Tip
Wist je dat D. van der Pol en Zonen B.V. meerdere smaken wafeldeegbollen heeft? Probeer ook eens de suiker of aarbeien variant!

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl