Kerstmutsen

Kerstmutsen

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg Freeze Tolerant 03085
Chocuise souplesse of gekleurd fondant
Decoratie

Werkwijze
Deeg verwerken als croissants en daarna invriezen. Snijd de croissants doormidden en zet ze rechtop op de bakplaat. Laat de producten 60 minuten rijzen. Bak de croissants met stoom. Laat de halve croissants afkoelen en doop ze vervolgens in Chocuise souplesse of fondant in diverse kleuren. Decoreer vervolgens naar wens.

Bakadvies
16 minuten op 220°C. 

Decoratie
Sinterklaas: Maak een rode variant en decoreer deze als een mijter.
Kerst: Maak een groene of witte variant en werk deze af als kerstboom. Of decoreer de rode variant als een kerstmuts.

Tip
Maak de croissants extra lekker door met een spuitzak aan de onderzijde een vulling, bijvoorbeeld een frisse room, in te spuiten.

Galerij

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl