Knabbels

Knabbels

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg
Freeze Tolerant 3085
Gearomatiseerde kruiden pasta (chili/knoflook)

Bereiding
Het deeg één halve Franse toer geven (1 x 3 vouwen), bij een dikte van ongeveer 10 mm. Daarna het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. Deeg op bakplaten met siliconenpapier leggen en direct bestrijken met een gearomatiseerde kruiden pasta. Hierna de bakplaten direct in de vriezer leggen, zodat het deeg iets opstijft (voor het eenvoudiger snijden van de knabbels). Als het deeg enigszins opgesteven is, de plakken snijden (bijv. vierkantjes van 3 bij 3 cm). 30 min laten rijzen, lichtjes stomen. Ongeveer 40 min bakken bij 180°C. Na het bakken de producten nadrogen in een flauwe oven van 100°C of in de droogkast.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl