Bella Rondella

Bella Rondella

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg Freeze Tolerant 3085
Olie met aroma bijv. chili of knoflook
Geraspte oude kaas
Olijven, zwart en groen
Cherry tomaten
Blokjes feta

Bereiding
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,5 à 2,75 mm en 60 cm breed. De plak bestrijken met een gearomatiseerde olie (knoflook, peper of chilikruiden). Hierna de plak bestrooien met geraspte oude kaas en deze lichtjes aandrukken. Eventueel aanvullen met stukjes gehakte olijven, tomaatstukjes en/of mozzarella. Lichtjes oprollen. Op 3 cm breed afsnijden en op de bakplaat 60 min laten rijzen. Voor het bakken voorzien van wat decoratie (half cherrytomaatje, halve groene en zwarte olijven en blokjes feta). Lichtjes stomen en ongeveer 18 min bakken op 220°C.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl