Cocos Kroon

Cocos Kroon

Ingrediënten
DPW Croissantdeeg Freeze Tolerant 3085

Vulling
33% Cocos
27% Melis
17% Ei
11% Chocoladedruppels
6% Citroenrasp
6% Room/slagroom
Decoratie: Gelei, Cocos

Bereiding
Alle ingrediënten van de vulling kortstondig mengen. Het deeg uitrollen tot 2,5 à 2,75 mm dikte en banen snijden van 14 à 15 cm breed. De vulling met een spuitzak op het deeg spuiten en dichtvouwen. Strijken met ei. Afsnijden op 14 à 15 cm. Daarna 3 of 4 keer insnijden (zie foto) en lichtjes uit elkaar leggen. 60 min laten rijzen. Bakken als getoerd gerezen product met stoom (210°C). De kroon lichtjes afgeleren en decoreren met wat cocos. 

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl