Zoete koekjes

Zoete koekjes

Ingrediënten
DPW Bladerdeeg Extra Tolerant 3013
Ei strijksel
Decoratie
Kaneelsuiker
Kristalsuiker
Hazelnootstukjes
Victoriabeslag

Bereiding
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. Leg het deeg op bakplaten met siliconenpapier wat iets vochtig is gemaakt, hierdoor blijft het deeg aan het papier zitten tijdens het snijden. Leg de bakplaten nu eerst een half uur in de koelcel voordat u gaat snijden. Vierkanten 5 x 5 cm snijden, lange stengels 2 cm breed en 12 cm lang (dit kunt u naar behoefte variëren). Na het snijden strijken met ei, voorzien van kaneelsuiker, kristalsuiker met hazelnootstukjes, of eventueel wat fijn gehakt victoriabeslag. Na decoreren tijdig bakken. Zorg dat de plakken een uur rust hebben gehad voor het uiteindelijke decoreren. 30 min bakken bij 210°C. Eventueel nadrogen in een flauwe oven of in de droogkast.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl