Palmiers pittig

Palmiers pittig

Ingrediënten
DPW Extra Tolerant 3013
Zout
48% Boter
48% Geraspte oude kaas
4% Kruidenmix bijv. tomatensmaak met chili kruiden

Bereiding
De deegplak openvouwen en voorzien van 2% zout, het zout netjes verdelen. Het deeg dichtvouwen, uitrollen en 1 x 3 vouwen. Dan minimaal één uur laten rusten in de koelcel. Boter glad draaien en de kaas en kruidenmix toevoegen. Mengen en klaar. Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. 45 cm breed (naar gelang gewenste grootte kunt u hierin variëren). Vulling opbrengen en netjes verdelen en uitstrijken. Voor palmiers de beide zijden lichtjes oprollen naar het midden. Banen in vriezer leggen zodat ze opstijven. Op die manier kunt u strakke koekjes snijden (4 à 5 mm). Daarna 18 tot 22 min bakken op bakpapier, oven 200°C. Eventueel nadrogen in een flauwe oven van 100°C of droogkast.

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl