Bridge saucijzen

Bridge saucijzen

Ingrediënten
DPW Extra Tolerant 3013

Vulling
79% Rundergehakt
8 % Heel ei
4 % Gemalen brood
2 % Maggi
2 % Sambal
2 % Zout
1 % Peterselie
0,5% Nootmuskaat
0,5% Peper
1 % Bieslook

Bereiding
Bereid de vulling. Daarna het deeg uitrollen tot 1,75 à 2 mm en banen snijden van 15 cm breed. Gehaktvulling erop spuiten. Dichtvouwen en strijken met ei. Bij de tweede keer strijken met ei de banen met een stompe krabber om de 3 cm door drukken (net niet geheel door) eventueel voorzien van geraspte oude kaas, zadenmixen, en of gekruid paneermeel. Bakken bij 220 °C ongeveer 30 à 35 min. Let op: Producten moeten voldoende rust hebben gehad voordat u ze de tweede keer strijkt en bakt (60 min rust).

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl