Puur Saucijzen

Puur Saucijzen

Ingrediënten
DPW Extra Tolerant 3013

Vulling
79% Rundergehakt
8% Heel ei
4% Gemalen brood
2% Maggi
2% Sambal
2% Zout
1% Peterselie
0,5% Nootmuskaat
0,5% Peper
1% Bieslook

Bereiding
Bereid de vulling. Daarna het deeg uitrollen tot 1,75 à 2 mm en banen snijden van 15 cm breed. Gehaktvulling erop spuiten. Dichtvouwen en strijken met ei. Bij de tweede keer strijken met ei de banen met een stompe krabber om de 15 à 16 cm door drukken. Bakken bij 220°C ongeveer 30 à 35 min. Let op: Producten moeten voldoende rust hebben gehad voordat u ze de tweede keer strijkt en bakt (60 min rust).

Meer informatie?

Bel met +31 416 692 785

Mail naar info@vdpol.nl