Van der Pol

Croissantdeeg

Croissantdeeg, ook wel bekend als getoerd, gerezen deeg, kent veel dezelfde kenmerken als bladerdeeg. Er is echter één groot verschil: croissantdeeg bevat gist, wat ervoor zorgt dat het deeg moet rijzen. Dankzij de toevoeging van gist krijgt het croissantdeeg een nog luchtigere structuur. Naast deze structuur, is het deeg te herkennen aan de volle geur en smaak van Nederlandse roomboter. Deze hoogwaardige boter van ons zusterbedrijf draagt bij aan de heerlijke smaakbeleving.

 

Binnen ons ambachtelijk productieproces streven we altijd naar uitmuntende kwaliteit en gebruiken zorgvuldig geselecteerd. Ons gebruiksklare deeg voldoet aan strenge normen, waardoor u altijd kunt vertrouwen op een betrouwbaar, hoogwaardig product. Met croissantdeeg bieden we u solide basis voor uw ambacht. U kunt direct aan de slag met het creëren van lekkernijen, waardoor u tijd overhoudt voor andere taken binnen de bakkerij. Het uitgebreide assortiment stelt altijd wel een deeg beschikbaar dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

1500X1500 VDP Gelamineerd Deegblokken Croissantdeeg 2Vouw Closeup

Voordelen

  • Tijdsbesparing
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Constant

Productkenmerken

  • Bevroren deegblokken
  • 3 - 7,5 kg per blok
  • Tot 54 lagen
  • Geproduceerd met Nederlandse roomboter
  • Indien gewenst ook verkrijgbaar met margarine
  • Perfecte basis voor zoete en hartige snacks

Assortiment

  • Roomboter croissantdeeg
  • Roomboter croissantdeeg freeze tolerant
  • Margarine croissantdeeg
1500X1500 VDP Bladerdeeg Personeel 3

Wij helpen u graag met de zoektocht naar het perfecte deeg!

Thomas Knook

Sales Manager