Croissantdeeg, ook wel bekend als getoerd, gerezen deeg, kent veel dezelfde kenmerken als bladerdeeg. Er is echter één groot verschil: croissantdeeg bevat gist, wat ervoor zorgt dat het deeg moet rijzen. Dankzij de toevoeging van gist krijgt het croissantdeeg een nog luchtigere structuur. Naast deze structuur, is het deeg te herkennen aan de volle geur en smaak van Nederlandse roomboter. Deze hoogwaardige boter van ons zusterbedrijf draagt bij aan de heerlijke smaakbeleving.
Binnen ons ambachtelijk productieproces streven we altijd naar uitmuntende kwaliteit en gebruiken zorgvuldig geselecteerd. Ons gebruiksklare deeg voldoet aan strenge normen, waardoor u altijd kunt vertrouwen op een betrouwbaar, hoogwaardig product. Met croissantdeeg bieden we u solide basis voor uw ambacht. U kunt direct aan de slag met het creëren van lekkernijen, waardoor u tijd overhoudt voor andere taken binnen de bakkerij. Het uitgebreide assortiment stelt altijd wel een deeg beschikbaar dat perfect aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.
Voordelen
Productkenmerken
Assortiment
Thomas Knook
Sales Manager