Bladerdeeg, ook wel korstdeeg, is een basisproduct voor diverse zoete en hartige lekkernijen, ook wel de drager voor de taartjes en koeken die u als bakker ermee vervaardigt. Bladerdeeg bestaat uit veel lagen deeg en roomboter, daarom wordt het in het Frans ook wel 'millefeuille' genoemd, wat letterlijk duizend laagjes betekent. Deze gelaagde structuur zorgt ervoor dat het deeg tijdens het bakken mooi rijst en een knapperig en luchtig karakter krijgt. Daarnaast geeft de Nederlandse roomboter het bladerdeeg een herkenbare, volle geur en smaak.
Het produceren van bladerdeeg is een tijdrovende klus en vereist constante omstandigheden. Door te werken met de hoogste kwaliteit diepvries bladerdeeg slaat u zeker 6 stappen over in uw productieproces, waardoor u tijd- en personeelskosten bespaart én een onveranderlijk kwaliteitsniveau biedt. Met ons diep assortiment met specifieke degen is het aantal eindproducten eindeloos, daarom zeggen wij "our dough, your creativity".
Voordelen
Productkenmerken
Assortiment
Thomas Knook
Sales Manager