Kaassnack

Op zoek naar een hartige snack voor in uw bakkerij? Maak deze kaassnack in een handomdraai met Van der Pol croissantdeeg / gerezen bladerdeeg.

VDP Kaassnack 1000X1000

Ingrediënten

  • VDP croissantdeeg
  • ragout
  • geraspte oude kaas
  • kruidenmelange
  • decoratie naar keuze (kruiden, tomaatjes, basilicum, kaas, o.i.d.)

Bakadvies

  • 18 minuten op 200°C

Tip

  • Voeg fijne hamblokjes of uitgebakken spekjes toe aan de vulling

Bereiding

Rol het deeg uit op een dikte van 2,1 à 2,25 mm en 45 à 50 cm breed. Verdeel over de uitgerolde plak eerst de ragout en vervolgens de geraspte kaas. Rol het deeg losjes op en snijd kaassnacks van ongeveer 3 cm breed (gewicht 100 g). Verdelen op een bakplaat, 60 min laten rijzen en met extra kaas decoreren. Decoreer na het bakken eventueel met kruiden of tomaatjes.

Deegplak Lightroom Psd2

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit recept nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Thomas Knook

Sales Manager